Mer om RZM-kullet

 RZM-Kull 


Dessverre er det allerede 2 stykker fra dette kullet som er døde. Både Rzm Ghita og Rzm Sol rakk aldri å bli voksne.

Fryktelig trist, da dette kullet virker å være fantastisk trivelige, lærevillige hunder med solid jaktlyst og stor selvstendighet.

Rzm Gullit stilte på Nordisk Vinnerutstilling i Lilestrøm 2010. Han fikk 1 JK og 2 JKK. Ble nr 2 om tittelen Nordisk Juniorvinner 2010


Vi har fått inn noen rtg-resultater.
Rzm Kvase har B-hofter.
Rzm Stuck har A-hofter og A-albuer.

Michelangelo di Roccaraso (Mike) på besøk i Rugdelia
Far til Rzm-erne

Rzm Annabella på World Winner Show

Har vært så heldig å få låne Rugdelias Rzm Annabella med på WWS i Danmark. Fikk henne levert fiks ferdig med pass og godkjent rabiesvaksine.

Hun var nok den yngste, 11 mnd, i en Juniorklasse-tispe med 9 fantastisk vakre unge KV. Var kjempestolt av en ungdom som oppførte seg nydelig i ringen og fikk bedømmelsen. Excellent. Ble ikke plassert blant de 4 beste, men er veldig fornøyd med å få dette.
På en verdensutstilling blir listen lagt en del høyere enn ellers for oppnåelse av premiegrad. Kriteriene for Ex. er følgende:

"Tildeles en hund som kommer meget tett på den ideelle standard av rasen, som fremvises i fortrinlig kondisjon, har et harmonisk, velbalansert gemytt og er av høy klasse. Hundens rasemessige egenskaper tillater at ubetydelige feil kan ignoreres. Hunden skal ha tydelig kjønnspreg"

Rzm Annabella i ringen på WWS 2010.

Kommentarer

29.06.2010 20:52

Hanne Ona

Så kjempe flott. Vi er supert stolt av vår lille prinsesse, og dere får gjerne låne henne når som helst igjen.