Tlf Xavi imponerer

I en alder av 4 mnd og 3 uker har Xavi imponert stort. Under lufting blir han borte, og leting gir ikke resultat. Matmor kaller ham bestemt inn, og han kommer, snur og drar tilbake i samme retning. Hun følger etter, og ser ham gli inn i flott stand. Fuglen trykker fremdeles, og et stort jerpekull letter når hun kommer fram, og Xavi er helt rolig. Fantastisk imponerende, og vi gleder oss til fortsettelsen. Nå har han fått innvilget sin sønad om å bli med på jakten!!!

Rugdlias Tlf Xavi sept 11

Altezza på valpeshow

Altezza fikk være med på valpeshow i Elverum dagen etter hun fyllte 4 mnd. Det ble en solid debut med kjempekritikk av dommer, Harald Aune. Hun ble beste tispe, og ble kun slått av Rugdelias Szg Zappa, som endte som nr 2 av ca 150 valper.

Rugdelias Tlf Altezza Reale 4 mnd på valpeshow

Tlf 12 uker

Prinsessen har fått navn. Hun heter Khaleesi og tilhører vår sønn, Tarjei. Navnet er fra en historisk TV-serie som kanskje kommer til Norge også, Game of Thrones. En av hovedrollene har dette navnet som en dronningtittel.
Vi fikk svar på nyreprøvene etter hoggormbittet, og de var helt fine. 
Her er hun i stand på rypevinge 12 uker gammel.

Rugdelias Tlf Khaleesi

Altezza

Altezza har erobret våre hjerter i den korte tiden hun har vært i flokken. Hun er veldig fokusert, står stødig på rypevinge og setter seg når den "letter".

Rugdelias Tlf Altezza Reale 12 uker

Xavi

Xavi bor hos sin pappa i Luleå i Kennel Altersundet. Han er en vakker gutt.

Rugdelias Tlf Xavi