UAF-ere på tur 7 uker

Dyrlege Trine Lunde og medhjelpere i aksjon med UAF-erne.

UAF-erne 7 uker

I dag har alle UAF-erne vært på dyrlegesjekk. Alle har fått microchip og Parvovaksine. Hele kullet var uten noen negative anmerkninger. Alle var tillitsfulle og oppførte seg fint. Alle hannhundene hadde fått testikler på plass. Vi er veldig stolte av dette jevne, fine kullet og har stor tro på at det skal bli trivelige, gode jakthunder.

UAF-erne 6 uker

Ved veiing 6 uker er UAFerne tilbake på sin tidligere kurve. Vi har en mistanke om at den innleide vektsjefen forrige uke har hatt litt problemer med vekten. Men hovedsaken er at alle er sunne og friske og en fantastisk trivelig og lærevillig gjeng.

Fotograf Mette Eknes har sendt oss en smakebit. Flere bilder kommer

UAF-erne 5 uker

Vekt 5 uker
Alle har nå fått foreløbige navn

En herlig gjeng. De er noen tøffinger, men ikke glade i varmen. Liker det best overskyet og de varme dagene vil de være ute og leke seint på kvelden. Er blitt kjempeflinke til å klatre opp og ned i valpehundegården. Den er ganske utfordrende med trapper og hull de må komme seg gjennom. Har tro på å gi dem utfordringer både fysisk og mentalt og de ser ut til å elske det.

UAF-erne 4 uker.

Uteforing

4 uker

UAF-erne er blitt 4 uker. Denne uken har de fått mat i tillegg til morsmelk, og det viser tydelig på vektkurvene. De er flinke å spise, men ikke så glupske at de spiser opp alt uansett. Det er vi veldig fornøyde med.

De skal alltid vite at de kan spise seg mette, men ikke hive i seg ubegrenset. Tror dette er med å forhindre at de blir "matidioter" som voksne. Lager alltid litt mer enn de spiser opp, slik at mor får dette som en "belønning" for å amme dem etterpå. Slik opprettholdes hennes interresse i en litt masete tid.

Seinere pleier tispene og synes det er veldig kjekt å leke og oppdra de små

N Se UCh NV-11 Rugdelias Qlm L'Aquila med 8 (3H-5T)nyfødte UAF-ere 02.06.2012.
Far er Se UCh Frio de Valcreole

UAF-erne er blitt 3 uker

Aquila er en veldig flink mor, og hun er trygg og fin og holder valpekassen rein. Valpene er litt ulike i størrelse, men alle følger sin egen jevne vekstkurve, så vi er ikke bekymret for veksten. Så tidlig ser man ikke hvem som blir stor eller liten som voksen.

Vi skal legge ut bilder av den enkelte, men synes det er bedre når de er blitt noen uker, enn nyfødte der alle er mer eller mindre like.

Avslappet mor

Aquila er verdens kuleste mamma. Ikke noe stress her.

Flokken samarbeider

Zenny hjelper gjerne til med babystellet

UAF-erne ute

Deilig å være valp om sommeren

Uteservering

Mor har overblikket